Buijs en Rauwenhoff versterken D&B Eventmarketing

Het Hilversumse bureau D&B Eventmarketing heeft zijn team uitgebreid met eventmanager Milene Buijs en campagnemanager Hester Rauwenhoff.

Buijs (rechts op foto) studeerde af aan Stenden Hogeschool Leeuwarden en dook aanvankelijk de hotelwereld in. Daar heeft zij enige tijd gewerkt. Zelfs twee jaar in Shanghai, waar zij voor Sofitel als communitymanager een locatie opende en draaiende hield. Vervolgens is zij in Nederland verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren van de dienstverlening bij schoonmaakbedrijf Gom. Nu, als eventmanager, pakt ze deze ervaring door en gaat ze ervoor om alle gasten en klanten onvergetelijke ervaringen te geven met events!

Rauwenhoff heeft al vele jaren ervaring als eventmanager bij onder andere Kuoni Group en Allen & Overy. Ze vindt het fantastisch om mooie evenementen neer te zetten die ook strategisch kloppen. Ze haalt de meeste energie uit alles wat er achter het event schuil gaat. Zo zoekt ze graag de verbinding tussen losse onderdelen en probeert ze doelgroepen altijd op de juiste manier bij elkaar te brengen. Als campagnemanager bij D&B zit ze dan ook goed op haar plek.