Carlton Beach viert 25 jarig bestaan

De Carlton Hotel Collection vierde donderdag 23 september haar 25-jarig jubileum in de locatie waar het allemaal begon: Carlton Beach in Scheveningen. Voorzitter Peter Salussolia vertelde in zijn speech de collectie Carlton Hotels te willen verdubbelen naar 20 hotels.

Onder het motto ’25 years celebrating the senses’ werden de vele gasten culinair en muzikaal verwent. Als hoofdact trad Xander de Buisonjé op.

De viering van het 25 jarig bestaan van Carlton Beach is onderdeel van een jaar vol feestelijkheden in de gehele Carlton Hotel Collection. In 2010 wordt op diverse locaties festiviteiten georganiseerd zoals kookdemonstraties, proeverijen, een wine & food fair, jazzmiddagen in huiskamersetting en een beachparty.

De Carlton Hotel Collection werd in 1985 opgericht als onderdeel van het Engelse Hotel Management International. Eigenaar en oprichter is Peter N. Salussolia. Na 25 jaar bestaat de hotelgroep uit tien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, twee in Groot-Brittannië en één in België. Elk hotel staat onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer.