Carlton President sponsort kerstdiner voor ouderen

Carlton President sponsort kerstdiner voor ouderen en verzamelt hun wijsheid voor de generatie van de toekomst

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert ook dit jaar kerstdiners voor ouderen om hen samen te brengen. Maar liefst 500 ouderen krijgen een volledig diner aangeboden. Op die manier komen zij in contact met mensen uit de buurt, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben. Carlton President zette zich maandag 17 december met liefde in om hen ook een gezellige avond te bezorgen. Zo’n 80 ouderen kwamen hiervan genieten in One24, het nieuwe restaurant van Carlton President.

Carlton President is op een doordeweekse dag een levendige ontmoetingsplek waar ondernemers met elkaar op verschillende locaties door het hotel heen werken aan ideeën die de wereld beter maken. Ook worden daar bijvoorbeeld hackathons en allerlei andere creatieve brainstormsessies georganiseerd.

Op 17 december zette Carlton President haar huis open voor ouderen die de generatie die nú hard werkt aan de toekomst, iets mee kunnen geven. Zij hebben de ouderen gevraagd welke wijsheid zij de volgende generatie willen meegeven, de generatie die nu dagelijks in hun hotel aan de toekomst ideeën werkt. Deze wijsheden en ideeën hebben zij opgeschreven en verzameld en hangen tot en met de kerstdagen centraal in de lobby van het hotel. Zo worden de ideeën en wijsheden van de ouderen gedeeld met de generatie van de toekomst.

Bart Blikman: ‘Carlton President is altijd bezig om de relatie tussen hospitality en ideeënontwikkeling te versterken. Hoe kunnen wij als hotel zo goed mogelijk ondernemers ondersteunen, die in ons huis aan de ideeën van de toekomst werken? Het leek ons een leuk idee om de wijsheid van ouderen aan hen door te geven. Op die manier proberen wij zo goed  mogelijk ideeën verder te helpen.’