Carlton President Hotel

Carlton President Utrecht heeft nieuwe zalen

Na de lancering van nieuwe hotelkamers, is Carlton President in Utrecht nu ook heropend met nieuwe zalen. De vernieuwing omvat drie brainstormzalen, 5 training- en vergaderzalen en een congreszaal met een capaciteit van 250 personen. De nieuwe zalen maken onderdeel uit van een metamorfose van het gehele hotel.

In de nieuwe zalen zijn combinaties van kleuren en materialen gebruikt om de gast ruimte voor zowel werken als ontspanning te laten ervaren. Zo komt speelsheid bijvoorbeeld terug in de vierkante congreszaal door echt mos aan de muur, schommels in de zaal en speciaal ontworpen vloerbedekking. General manager Bart Blikman: “Een locatie moet gasten inspireren waardoor zij het beste uit zichzelf halen. Werken gaat je een stuk beter af als je ook plezier in je werk hebt. Ik ben trots dat we dit in zowel de kamers als in de zalen hebben gerealiseerd!”

Medio 2018 is de vernieuwing van het Carlton President compleet. Na de kamers en de zalen zal in de zomer van 2018 ook de begane grond met de lobby, bar en restaurant worden gerenoveerd.