CEU”s te verdienen tijdens MPI educational

MPI lanceert tijdens de komende educational op 11 mei in het Bel Air Hotel in Den Haag haar nieuwste service: Certified Meeting Professional. CMP (Certified Meeting Professionals) is een internationaal certificaat binnen de meeting & event industrie dat staat voor professionaliteit en kennis. Sinds 1985 hebben 14.000 meeting professionals in 36 landen het CMP certificaat behaald.

Door aan MPI educationals deel te nemen is het voortaan mogelijk om zogeheten CEU’s (Continuing Educational Units) te behalen. 25 CEU’s zijn nodig om op te kunnen gaan voor Certified Meeting Professional (CMP). Deze titel geeft aan dat iemand een bepaalde (kennis)standaard heeft binnen de meetings- & eventsindustrie en kan gevoerd worden op visitekaartjes en bijvoorbeeld in e-mail signatures. CEU”s zijn te behalen door deelname aan de MPI educationals en door het volgen van de door MPI aangeboden cursussen. Wie op 11 mei de hele educational volgt ontvang je 2 CEU’s die door MPI geregistreerd zullen worden.

Tijdens de komende educational wordt de lancering van deze service toegelicht. De educational op 11 mei heeft als onderwerp Meeting Architecture.

Inschrijven kan via deze link.