Claire van Eeghen in directie Eden Hotels

Claire van Eeghen treedt per 19 oktober in dienst als Chief Operation Officer (COO) van Eden Hotels en wordt in die hoedanigheid operationeel verantwoordelijk voor de hotelgroep. Deze nieuwe ontwikkeling is in lijn met de voorgenomen groeistrategie die zich behalve op Nederlandse steden ook op het buitenland richt. Ze wordt het derde directielid van de hotelgroep naast Algemeen Directeur Léon Dijkstra en Financieel Directeur Joost Peeperkorn.

Commerciële en customer service ervaring

Van Eeghen heeft een brede commerciële en customer service ervaring, waarvan de laatste veertien jaar bij KLM waar ze onder andere Director Customer Service Europe was. In haar nieuwe rol bij Eden Hotels stuurt ze de General Managers van de hotels en de hoofden van de expertise teams aan. Naast de leiding op operationeel gebied, wordt Van Eeghen tevens verantwoordelijk voor human resources, merkbeleving, commercie, kwaliteit en operations/inkoop. Joost Peeperkorn houdt de leiding over de financiën en de ICT en gaat zich daarnaast richten op de financieringsmogelijkheden voor verdere groei van de hotelgroep.

Ambitie

Claire van Eeghen over haar nieuwe aanstelling: “Eden Hotels heeft de laatste drie jaar enorme sprongen gemaakt in kwaliteit en gastbeleving. De continue investeringen in de hotels, met zowel grote verbouwingen als kleine aanpassingen, tonen een passie en ambitie die mij bijzonder aanspreekt. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!”
Algemeen Directeur Léon Dijkstra, vult aan: “Door het aantrekken van een derde directielid, is er voor mij meer ruimte om me te richten op expansie. Met de propositie van stadshotels met een uitstekend ontbijt, lokale atmosfeer en excellente service, is Eden Hotels een merk dat goed uitgerold kan worden. Zowel nationaal als internationaal!”