Communicatie thema Associatie Symposium Rotterdam 2015

Voor iedereen die nu of in de toekomst te maken krijgt met de organisatie van een associatie (verenigings)congres, houdt Rotterdam Partners Convention Bureau het Associatie Symposium Rotterdam 2015. De bijeenkomst vindt plaats op 10 maart van 08.30 tot 13.30 uur in Arminius, congres & debatcentrum.
 Dit symposium wordt jaarlijks door Rotterdam Partners Convention Bureau georganiseerd voor leden van (inter)nationale verenigingen en associaties, werknemers van universiteiten of overheid die betrokken zijn bij het organiseren van een congres, of zich hiernaar oriënteren. Deelname is gratis, er is echter een maximaal deelnemersaantal van 100 personen.

Gedurende een ochtend delen Rotterdam Partners en experts hun kennis op het gebied van internationale associatie congressen. Door middel van plenaire sessies, workshops en face-to-face ontmoetingen met ervaringsdeskundigen leren de deelnemers over de vele aspecten van het organiseren van een internationaal congres. Tijdens deze editie draait alles om communicatie.

Na het symposium is er de mogelijkheid om enkele hotels en congreslocaties in Rotterdam te bezoeken.

Informatie en registratie: www.rotterdampartners.nl/symposium