Conferentiehotel schenkt 3 (of vier??) waterpompen voor Afrika

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg schenkt tijdens vergaderingen, conferenties en meetings gratis gezuiverd tafelwater. Voor iedere fles die zij serveren, schenken zij Water voor Water: een donatie aan Stichting FairWater voor de plaatsing van duurzame waterpompen in Afrika.
 In veel Afrikaanse dorpen zijn waterpompen geïnstalleerd die òf niet meer te repareren zijn òf waarvan reparatie te duur is. De BluePump, die kapotte waterpompen vervangt, is betaalbaar, van degelijke Nederlandse makelij, goed te onderhouden en te installeren door lokale partners. En om het water in te doen worden samen met de BluePump BlueBottles van JointhePipe.org in de pijpen van de pomp verstuurd.

Na de eerste tien maanden van 2017 schenkt Kontakt der Kontinenten drie nieuwe BluePumps aan FairWater. De uitdaging is om er dit jaar nog een vierde BluePump aan toe te voegen. U kunt hierbij helpen: gasten van de vergaderlocatie kunnen per reservering een donatie te doen of bij de receptie een schenking in de collectebus de deponeren. Helpt u ook mee? Water voor Water, ook met uw hulp! Bedankt!

www.kontaktderkontinenten.nl/mvo/water-voor-water