Congres over podia, festivals en evenementen keert terug in TivoliVredenburg

Na twee congresloze coronajaren keert op maandag 19 september het Congres Podia Festivals Evenementen terug in TivoliVredenburg en de Social Impact Factory in Utrecht.

De Vereniging van EvenementenMakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) presenteren in samenwerking met TivoliVredenburg, Ticketmaster en meerdere andere partners een naar eigen zeggen “informerende en inspirerende dag”.

Het Congres Podia Festivals Evenementen is er voor iedereen die de Nederlandse live (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. Deelnemers zijn directies en medewerkers van festivals en podia, boekers, promoters, organisatoren, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsmedewerkers, toeleveranciers en studenten met ambities voor werk in deze sector.

“Ontmoet collega’s, muziekprofessionals en beleidsmakers weer live en ga met ze in discussie”, laat de organisatie weten. “Doe inspiratie op. Laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens ruim vijftig sessies over allerlei actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector.”

Aanmelden kan via deze link. Tot 1 juli geldt een lager tarief.