Associations World Congress & Expo | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Associations World Congress & Expo

7 April - 9 April

Associations World Congress & Expo 2019

De Association of Association Executives (AAE) heeft haar congres geherstructureerd. De komende Associations World Congress & Expo vindt plaats van 7 tot 9 april 2019 in het Zweedse beurs- en congrescentrum in Göteborg.

Nieuwe expo

In een nieuwe benadering van het beursgedeelte, worden inschrijvers tijdens het registratieproces gevraagd naar hun uitdagingen en behoeften. In de aanloop naar het evenement zal de Engagement Manager van de AEE exposanten voorstellen die passen bij de behoefte van een geregistreerde deelnemer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van event tool Eventfolio. De AAE heeft Andrea Matthews aangetrokken als Engagement Manager.

Educatieve inhoud

AAE heeft ook de educatieve inhoud van de 2019 editie aangepast op basis van de bezoekersevaluatie en een inventarisatie naar de leerbehoeften.
Afgezien van de keynote-sessies, zijn er gedurende de dag in blokker van een uur zeven parallelle sessies over verschillende onderwerpen en formats, zodat deelnemers kunnen kiezen op basis van hun behoeften en niet vastzitten aan één stream, zoals voorheen.
De toegepaste meeting formats variëren van presentaties, gefaciliteerde discussies, snelcursussen, briefings, casestudies en focussessies. Deze nieuwe aanpak is flexibeler, omvat meer keuzemogelijkheden en biedt meer sprekers en onderwerpen.

Live webcast

Het Association World Congress & Expo zal ook live webcast zijn voor externe afgevaardigden die niet in Göteborg kunnen zijn, met een professionele presentator als online host.

Gegevens

Begin:
7 April
Einde:
9 April
Evenement Categorie:
Website:
Visit Website »

Organisator

The Association of Association Executives (AAE)
Telefoon:
+44 (0) 20 8004 6300
E-mail:
katie@associationexecutives.org
Website:
https://www.associationexecutives.org

Locatie

Swedish Exhibition & Congress Centre
Mässans Gata 24
Götenburg, 412 94 Zweden
+ Google Maps
Telefoon:
+46 (0)31-708 80 00
Website:
https://en.svenskamassan.se/