Congresregio Twente Site Visit | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congresregio Twente Site Visit

5 October 2018

Van der Valk Theaterhotel lunchlocatie Albergen

Op vrijdag 5 oktober vindt de tweede Site Visit van Congresregio Twente plaats. Na een succesvolle eerste editie krijgen organisatoren van zakelijke evenementen wederom de mogelijkheid kennis te maken met de veelzijdige regio. Op een eigentijdse manier proeven de deelnemers de sfeer, ontdekken zij natuurgebieden en congreslocaties én krijgen zij een goede indruk van de zakelijke mogelijkheden in Twente.

Passende locaties

Variërend van kleinschalig op het platteland tot groots in de stad, er is altijd wel een passende locatie te vinden in Twente. Meetings en incentives kunnen basic plaatsvinden maar het kan ook luxer, tot aan een stijlvol diner op een luxe locatie. Ook bijzondere locaties zoals musea, theater en gebedshuizen zijn in te zetten bij speciale zakelijke events. ‘Of het nu gaat om een intieme heisessie of een groot congres voor 2000 personen, met 17 subzalen, Twente heeft het. En die diversiteit willen wij graag laten zien tijdens de Site Visit’, aldus Kirsten den Hertog, Accountmanager zakelijk toerisme van Congresregio Twente.

Gratis voor eventprofessionals

Het programma, dat overigens gratis is voor eventprofessionals, begint in de ochtend en eindigt aan het einde van de middag. Aan deelnemers die van ver komen, of gewoon uitgerust willen beginnen aan het programma, is ook gedacht: hen wordt, voorafgaand aan de Site Visit kosteloos een overnachting aangeboden bij partners van Congresregio Twente.

Bekijk hier de compilatie van vorig jaar.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
5 October 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
Visit Website »

Organisator

Congresregio Twente
Telefoon:
0547-745284
E-mail:
info@congresregiotwente.nl
Website:
www.congresregiotwente.nl