DigitalDay: hybride ontmoetingsplaats voor de evenementenmarkt | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DigitalDay: hybride ontmoetingsplaats voor de evenementenmarkt

28 May | 1:00 pm - 4:00 pm

Digital Day 28 mei 2020

DigitalDay wil de deelnemers alles laten zien en ervaren op het gebied van hybride evenementen. Op 28 mei is online een gevarieerd programma te volgen en kan men zich oriënteren bij digitale beursstands.

Sprekers en panel

Een aantal sprekersbureaus zorgen voor het inhoudelijke programma. Vanuit bookingworldspeakers.com zijn onder meer Reggie Brown en Saroo Brierley bevestigd. Vanuit Quality Bookings zullen Charlotte Labee, Niels Houtepen en Wiggert Meerman spreken en vanuit Desprekers.nl geeft Joseph Oubelkas acte de présence. Ook zal Maurits van der Sluis, directeur RAI Amsterdam, aanschuiven in de paneldiscussie en doet Typhoon zijn inspirerende verhaal.

Digitale mogelijkheden

DigitalDay is een initiatief van EventSummit en High Profile Events. Stefan Heerholtz van High Profile Events: “Wij hebben samen met verschillende partners een totaalconcept ontwikkeld, waarin allerlei verschillende vormen van virtueel ontmoeten gecombineerd kunnen worden. Met DigitalDay kunnen wij onze branchegenoten én de buitenwereld laten zien wat de mogelijkheden digitaal allemaal zijn. Niet in plaats van live, maar als toevoeging.”

Levendige interactie

Tijdens DigitalDay zal alles daadwerkelijk live plaatsvinden. Vanuit verschillende studio’s in Nederland zullen de hosts en (inter)nationale sprekers de deelnemers live ontvangen, waardoor er een levendige interactie ontstaat. Om interactie en een bijzondere beleving te creëren, worden er verschillende elementen gecombineerd: er zijn online congreszalen met hosts op locatie en hosts als avatar, virtuele tours door locaties, een netwerkcarrousel en een live DJ set in de lobby met een afsluitende borrel.

Krachten bundelen

“Het bij elkaar brengen van mensen is onze kracht: laten we dan vooral op inspringen op de nieuwe mogelijkheden in plaats van kijken naar wat er allemaal níet kan”, aldus Joris Bots van EventSummit. “Met een inhoudelijk programma vol kennis, de mogelijkheid om ervaringen te delen en entertainment, kunnen we iedereen inspireren. Ook al kunnen we fysiek niet bij elkaar zijn, de evenementenbranche is nog lang niet uit het veld geslagen.”

Gegevens

Datum:
28 May
Tijd:
1:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorieën:
,
Website:
Visit Website »