DigitalDay II - The next level | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DigitalDay II – The next level

27 november 2020 | 1:00 pm - 4:00 pm

Digital Day

Een slechte verbinding, haperend beeld, onverstaanbare sprekers of een dodelijk saai online event? Dat gaat jou niet gebeuren! Online evenementen hebben zich de afgelopen maanden ontzettend snel ontwikkeld. Doe je het goed? Dan zet je een complete beleving neer. Eén die niemand wil missen. Dat betekent ook dat de ontwikkelingen supersnel gaan. Wil jij helemaal up to date blijven? Meld je dan aan voor DigitalDay II op vrijdag 27 november.

De afgelopen maanden heeft menig planner en organisator heel wat opgestoken over online meetings. Nieuwe platformen schoten als paddenstoelen uit de grond, sprekers kwalificeerden zich in het boeien van hun online publiek, AV-bedrijven ontwikkelden razendsnel manieren om zo soepel mogelijk te schakelen tussen thuiswerkers en sprekers, volledige digitale studio’s werden opgezet.  Daarom krijgt Digital Day een vervolg met een tweede editie.

Prangende vragen

Tijdens DigitalDay II op 27 november zal er tussen 13:00 en 16:00 in een uitgebreid programma aandacht worden besteed aan de meest prangende vragen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online events. Zo zullen er in verschillende blokken experts aan het woord komen die zich de wereld van het digitale evenement de afgelopen maanden helemaal eigen hebben gemaakt. Ook wordt er gekeken naar de verschillende mogelijkheden: welke platforms zijn er inmiddels om uit te kiezen. Welk platform past bij welk type event?

Digitale studio’s

De afgelopen maanden zijn er op verschillende plekken digitale studio’s opgebouwd. Digital Day maakt een rondje door Nederland om de mooiste studio’s te bezoeken en in werking te zien. Wie weet iets voor het evenement dat jij in gedachten hebt? Hoe breng je alles in beeld is misschien wel het belangrijkste thema van een online event. Een expert zal alle tips & tricks voor je uit de doeken doet.

Online feestje

Ook de feestdagen komen uitgebreid aan bod. Hoe organiseer je een sfeervolle online borrel? Hoe verras je met een online nieuwjaarsevent? Ook het onderwerp verdienmodellen en verschillende Best Cases zullen aan de orde komen. Natuurlijk is er rondom het programma volop ruimte voor interactie om met elkaar te sparren en te netwerken.

Aanmelden voor Digital Day II kan via de website van LiveCommunity.

Gegevens

Datum:
27 november 2020
Tijd:
1:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
<a href="https://events.livecommunity.nl/digitalday" target="_blank">Visit Website »</a>

Organisator

BrancheContact
Telefoon:
+31 72 5207922
Website:
https://www.branchecontact.nl/