Expeditie Apeldoorn | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expeditie Apeldoorn

29 October 2018

Expeditie Apeldoorn

Op 29 oktober houdt Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een exclusieve Expeditie voor meeting- en eventplanners. Het doel van deze dag is om de mogelijkheden van Apeldoorn als congresstad te ontdekken en inspiratie op te doen voor aankomende evenementen. De meest unieke locaties van Apeldoorn Congresstad worden bezocht en alle zintuigen zullen geprikkeld worden.

Congresstad

Convention Bureau Gelderland organiseert Expeditie Apeldoorn vanuit haar rol als kennisinstituut voor haar partners. Doel is om inzicht te geven in de mogelijkheden die Apeldoorn, als grote stakeholder in Gelderland, te bieden heeft op het gebied van evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Tijdens Expeditie Apeldoorn worden de deelnemers op een interactieve manier meegenomen door Apeldoorn als congresstad. In de grote ‘Expeditie Apeldoorn-challenge’ gaan de deelnemers op pad in een Oldtimer mini, worden er puzzels opgelost en laten de partners van Apeldoorn Congresstad hun pareltjes zien. Expeditie Apeldoorn is niet alleen interessant voor de eventplanners zelf, maar ook voor congresbureaus, directie­secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Programma

Het programma start met een gezamenlijke brunch in Theater & Congres Orpheus. Na een kort welkom en een kennismaking met de diensten van het Convention Bureau Gelderland, wordt de grote Expeditie Apeldoorn-challenge uitgelegd. De deelnemers worden uitgedaagd en zullen in groepen Apeldoorn als congresstad op een ludieke wijze te ontdekken. Na de challenge staat een heerlijke lunch op het menu waarbij de mogelijkheid is om te netwerken. Tevens kunnen de deelnemers de locaties van Apeldoorn congresstad nog beter leren kennen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van ‘speeddate sessies’ met de vertegenwoordigers van de locaties. Tijdens de geplande borrel worden de prijswinnaars van de challenge bekend gemaakt. De winnaars zullen een leuke prijs in ontvangst nemen. Als afsluiter kunnen de aanwezigen een persoonlijke goodiebag samen te stellen van een goodiebuffet om vervolgens weer in stijl terug te reizen naar Theather & Congres Orpheus.

Gegevens

Datum:
29 October 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
Visit Website »

Organisator

Convention Bureau Gelderland
Telefoon:
+31 (0)481 366260
E-mail:
t.ohan@conventionbureau.nl
Website:
http://www.conventionbureau.nl

Locatie

Theater & Congres Orpheus
Churchillplein 1
Apeldoorn, Gelderland 7314 BZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 5270300
Website:
https://www.orpheus.nl/