Van jaarcongres naar droomcongres | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van jaarcongres naar droomcongres

2 July | 12:00 pm - 6:00 pm

Van jaarcongres naar droomcongres

Je wilt het beste uit je congres halen. Maar hoe? Waarschijnlijk heb je wel wensen. of beter nog: dromen. Bijvoorbeeld een stampvolle zaal, actieve deelnemers en een ontspannen sfeer. Of misschien nog wel ambitieuzer: een associatiecongres dat écht het verschil maakt!

Op 2 juli bespreken we tijdens het inspiratiecongres voor organisatoren van associatiecongressen jouw dromen, en die van collega congresorganisatoren. Zijn ze bedrog, of misschien best haalbaar? Hoe maken we ze waar? We inspireren, discussiëren en prikkelen de hersenen. We willen dus ook écht jullie dromen weten. Zodat we er zoveel mogelijk kunnen waarmaken. Want zeg nou zelf: wie durft te dromen, is toch altijd in de wolken?

Vernieuwend congres

Dagvoorzitter Kjell Lutz gaat tijdens de opening in gesprek met Sven Boelhouwer (No Desk, MPI), congres organisator en mede verantwoordelijk voor het Europese MPI congres EMEC19. Sven neemt ons mee in het voortraject van EMEC19. Hij vertelt onder andere meer over hun strategische doelen en wat een vernieuwend congres betekent voor de deelnemers en de eigen organisatie.

Marga Groot Zwaaftink biedt ‘game changers’ uit het eventvak in deze Event Design keynote inzicht in de EventCanvas methode. Hoe kun jij deze praktische methode direct inzetten in je eigen organisatie om te komen tot event concepten die werkelijk verschil maken op strategisch niveau? het canvas zorgt voor afstemming tussen teams om gezamenlijk te werken naar een voor alle betrokkenen waardevol evenement dat recht doet aan de ambities van de organisatie.

Primeur De Nederlandse Associatie

Tijdens de afsluiting zal Kjell Lutz de eerste uitkomsten van deze subsessies met de gehele groep deelnemers delen. In het kader van community sluit hij af met een interview met De Nederlandse Associatie, die een primeur voor ons allen heeft!

Het exacte programma en het inschrijfformulier voor deze gratis bijeenkomst vind je hier.

Gegevens

Datum:
2 July
Tijd:
12:00 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
Visit Website »

Organisator

Carlton President Utrecht Maarssen
Telefoon:
+31 (0)30 2414182
E-mail:
info@president.carlton.nl
Website:
https://www.carlton.nl/president-hotel-utrecht

Locatie

Carlton President Utrecht Maarssen
Floraweg 25
Maarssen, Utrecht 3542 DX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)30 2414182
Website:
https://www.carlton.nl/president-hotel-utrecht