LiveCommunity Masterclass: de kracht van Communities | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

LiveCommunity Masterclass: de kracht van Communities

9 July | 1:30 pm - 5:30 pm

LiveCommunity.nl

EventSummit nodigt je graag uit voor de allereerste LiveCommunity Masterclass op 9 juli 2019 van 13.30 uur tot 17.30 uur in de Philharmonie in Haarlem. Op deze dag wordt officieel LiveCommunity.nl gelanceerd, een online community voor opdrachtgevers binnen de Evenementen – en Festivalbranche. Twee á drie keer per jaar wordt voor de LiveCommunity een Masterclass georganiseerd met een actueel thema, zodat de leden elkaar ook live kunnen ontmoeten en zich =kunnen laten inspireren door mooie sprekers. Voor iedere Masterclass is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor niet-leden.

Kosten voor de LiveCommunity Masterclass:

  • Opdrachtgever van evenementen: € 50,00 excl. BTW (vraag kortingscode aan)
  • Overigen: € 100,00 excl. BTW

De kracht van communities

Deze eerste editie gaat uiteraard over de kracht van Communities. De volgende sprekers leveren hier een bijdrage aan:

Cor Hospes

Verhalen. Iedereen heeft het maar over verhalen. Maar hoe kun je storytelling als bedrijf efficiënt inzetten. Waarom zou je dat willen en wat leveren die verhalen je dan op. Twee jaar geleden sprak Cor tijdens het congres voorafgaand aan EventSummit en kreeg een dikke 9 als waardering. Cor Hospes zal het congres als dagvoorzitter in goede banen leiden en waar nodig kritische vragen stellen. En hij zal uiteraard als spreker zijn blik op de kracht van communities werpen. Sterker nog, zijn boek is bijna af. Het heet “De Power van een Contentmarketing Platform”.

Erwin Wijman

Auteur van 9 boeken, journalist, spreker, onderzoeker en literatuurwetenschapper In het laatste boek van Erwin “Hoe verkoop je alles!” legt hij heel vaak ook de link naar events en communities. Deze zorgen namelijk voor versterking van je merk en groei van je naamsbekendheid. Met humor laat Erwin WijmanPh veel voorbeelden zien van goed gebruik van communities en events.

RUMAG

Wat in 2014 in de huiskamer van Thijs van der Heide begon als een passie om content te maken, is inmiddels uitgegroeid tot een waar media imperium met 20 medewerkers, 1 miljoen volgers op Instagram en een goedlopende webshop. Thijs van der Heide, Danny Membre en Rene Watzema nemen jullie mee in de community die Rumag heet. Pas op, er kan hard gelachen worden.

Arjen Lemstra

Mede oprichter EventSummit en mede bedenker van de LiveCommunity. Binnen 4 jaar tijd hebben hij en Joris Bots van een ‘leuk beursje’, het grootste eendaage platform voor de evenementenindustrie gemaakt. Hoe ze dat hebben gedaan en het idee achter de LiveCommunity, hoor je 9 juli.

Gegevens

Datum:
9 July
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
Visit Website »

Organisator

BrancheContact
Telefoon:
+31 72 5207922
Website:
https://www.branchecontact.nl/

Locatie

Philharmonie Haarlem
Lange Begijnestraat 11
Haarlem, Noord-Holland 2011 HH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)23 5121212
Website:
https://www.theater-haarlem.nl