Momice: Event pro’s, step up your game | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Momice: Event pro’s, step up your game

21 March | 1:30 pm - 6:30 pm

Momice Connecting the Dots

Bedrijven die structureel willen groeien moeten investeren in hun netwerken, zowel online als offline. In een wereld die steeds digitaler wordt zijn events daarom onmisbaar. Ze leveren een schat aan informatie over de klant, waarmee de producten en services steeds beter kunnen worden afgestemd op de doelgroep. In de event serie Connecting the Dots laat Momice event professionals zien hoe hun events kunnen bijdragen aan het grote geheel.

In 5 opeenvolgende events kijken we samen met experts naar de stappen die elke organisatie moet nemen om het digitaal vermogen te vergroten. Events en hun organisatoren spelen hierin een cruciale rol, die vaak nog wordt onderschat. We laten eventprofessionals, maar ook marketeers en ondernemers zien hoe ze events strategisch kunnen inzetten in de organisatie om zo de ROI en het (digitale) vermogen van het bedrijf te vergroten.

Event pro’s, step up your game

Het eerste event, op 21 maart in VRIJ in Culemborg, draait om de frustraties en uitdagingen van event-managers. Eventprofessionals worden nog te vaak als een uitvoerende collega behandeld, waardoor ze minder inzicht krijgen in bijvoorbeeld de doelstellingen van een event. Events worden hierdoor te vaak ad-hoc georganiseerd en is het vaak niemand duidelijk of een event succesvol was, door gebrek aan eenduidige KPI’s.

Gegevens

Datum:
21 March
Tijd:
1:30 pm - 6:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
Visit Website »

Organisator

Momice
Telefoon:
+31 (0)20 723 0950
Website:
https://www.momice.com

Locatie

VRIJ
Beusichemsedijk 17
Culemborg, 4101 NV Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vrijinculemborg.nl