MPI event: Artificial Intelligence | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MPI event: Artificial Intelligence

4 April | 1:00 pm - 6:30 pm

Jim Stolze met robot

iMPI Nederland viert Global Meetings Industry Day op donderdag 4 april 2019 met een event over Artificial Intelligence.

De ontwikkelingen op het gebied van robotisering denderen vooruit en ook de meeting industrie ontkomt er niet aan. Laat nationale held en tech ondernemer Jim Stolze je bijpraten over alles wat je moet weten over AI. Leer welke baanbrekende toepassing er nu al actief is binnen onze branche en ervaar als eerste een sneak preview van de nieuwste show van Boom Chicago, over jawel; AI.

Jim Stolze

Jim Stolze is tech-ondernemer en staat bekend als innovatie deskundige door zijn werk voor RTLZ en Singularity University. Jim heeft in 2009 TEDx naar Amsterdam gehaald. Hij is de oprichter van Aigency, een platform waarmee hij Nederlandse startups op het gebied van artificial intelligence koppelt aan multinationals. Stolze inspireert de deelnemers met zijn visie op de toekomst. Digitalisering en de impact daarvan op business modellen, organisaties en de maatschappij staan daarbij centraal.

Artificial Intelligence, hype of realiteit?

Hij legt uit waarom er plotseling zoveel belangstelling is voor kunstmatige intelligentie. Aan de hand van aansprekende voorbeelden wat er al mogelijk is en hoe organisaties er zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Mark Struik, Commercieel Directeur bij Postillion Hotels, is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van Michiel, the Next Gen Employee. Hij neemt de deelnemers mee in deze AI-ontwikkeling die van grote invloed is op de organisatie en op de Customer Journey van de Rooms- en MICE-gasten bij Postillion Hotels.

Sneak peak

Comedygezelschap Boom Chicago maakt al meer dan 25 jaar hun publiek aan het lachen met actuele, interactieve voorstellingen. Halverwege april gaat hun nieuwe show over artifical intelligence in premiere getiteld The Future is Here and it is Slightly Annoying en speciaal voor MPI verzorgt Boom Chicago een sneak peak.

Nu kunstmatige intelligentie, 3D-printen, blockchain en big data onderdeel zijn van ons dagelijks taalgebruik is de vraag of onze toekomst er daarmee rooskleuriger uit zal gaan zien of dat onze robot-overlords ons gaan vervangen thuis en op ons werk?

Gegevens

Datum:
4 April
Tijd:
1:00 pm - 6:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
Visit Website »

Organisator

MPI Netherlands
E-mail:
info@mpiweb.nl
Website:
https://www.mpiweb.nl/

Locatie

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
Hilversum, 1217 WE
+ Google Maps