MPI Event | Risk Management | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MPI Event | Risk Management

29 May 2019 | 1:30 pm - 7:00 pm

MPI Event Veiligheid

Waar mensen samenkomen, heb je als organisator en locatie in toenemende maten te maken met veel verschillende aspecten van veiligheid. Hoe groter de locatie, hoe groter de events en hoe meer verschillende partijen betrokken zijn bij de veiligheid.

Johan Cruijff ArenA

Waar beter dan in de Johan Cruijff ArenA kunnen we alles leren over Risk Management. We zoomen in op: dreigingsniveau, communicatie, gebruik van (nieuwe) technologie, crowd control en mobiliteit en krijgen een kijkje achter de schermen bij de Toppers in Concert.

Tijdens Sensation White werd noodgedwongen gehandeld door een veranderend dreigingsniveau. Wat zijn de ‘lessons learned’ waar tijdens de ‘Toppers in Concert’ dankbaar gebruik van wordt gemaakt?

Tijdens een volle repetitiedag van de Toppers in Concert krijgen we verschillende stakeholders te spreken die hun expertise op het gebied van Risk Management met ons delen. Zoals je van ons gewend bent, komen we op plekken die voor anderen onbereikbaar blijven. En horen we de verhalen van de belangrijkste personen achter de schermen die normaal gesproken op de achtergrond blijven. Voor hun vakgenoten maken ze eenmalig een uitzondering.

Beperkte beschikbaarheid

Mis deze kans niet en registreer je voor dit event. Er is beperkt beschikbaarheid door het exclusieve karakter van dit evenement.

13.30 – 14.00: Ontvangst
14.00 – 18.00: Inhoudelijk programma, inclusief exclusief kijkje achter de schermen bij de Toppers in Concert
18.00 – 19.00: Netwerkborrel

Gegevens

Datum:
29 May 2019
Tijd:
1:30 pm - 7:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
Visit Website »

Organisator

MPI Netherlands
E-mail:
info@mpiweb.nl
Website:
http://www.mpiweb.nl/

Locatie

Johan Cruijff ArenA
ArenA Boulevard 1
Amsterdam, Noord-Holland 1101 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 20 311 1333
Website:
https://www.johancruijffarena.nl