MPI Training Effectieve(re) congressen & events organiseren | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MPI Training Effectieve(re) congressen & events organiseren

15 juni 2018 | 11:00 am - 8:00 pm

Hoe mooi zou het zijn als elke bijeenkomst perfect afgestemd is op ieders behoeften en verwachtingen? En gelijktijdig alle doelen realiseert? En je dat nog aan kunt tonen ook?

Er wordt veel geïnvesteerd in congressen en events. Door opdrachtgevers, organisatoren, sponsoren, sprekers en deelnemers. In ruil voor deze ‘investering’ in tijd, geld en/of middelen verwachten we waarde terug. Waarde kan onder andere zitten in educatie, opgedane of gedeelde kennis, waardevolle ontmoetingen, relevante businesscontacten, behaalde accreditatiepunten of gesloten deals. Hoe bepaal je wat de waarde moet zijn en hoe toon je aan wat het event oplevert (de return on investment of return on objectives)?

In deze MPI Nederland Academy training gaan je aan de slag om jouw events nóg effectiever en beter te maken én om die waarde ook inzichtelijk te maken.
Een succesvol congres begint bij heldere en meetbare doelstellingen, om vervolgens de vertaalslag te maken naar het ontwerp, de marketing en de concrete uitvoering. Om uiteindelijk te kunnen vaststellen dat je event ook daadwerkelijk gebracht heeft wat de opdrachtgever voor ogen had.

Organisator

MPI Netherlands
E-mail:
info@mpiweb.nl
Website:
http://www.mpiweb.nl/

Locatie

Kapellerput
Somerenseweg 100
Heeze, Noord-Brabant 5591 TN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 2241922
Website:
https://www.kapellerput.nl