NXTMICE * Re-Invent | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NXTMICE * Re-Invent

30 juni

Op basis waarvan besluit jij een event te bezoeken? Is dat het onderwerp, zijn het de sprekers, of misschien de netwerkmogelijkheden? Welke afwegingen maak je voordat je kiest je kostbare tijd hieraan te besteden?

Zet jij een event ook eerst met potlood in je agenda, en op basis van welke informatie besluit je dan uiteindelijk om je toch aan te melden? En als je bent geweest, hoe bepaal je dan achteraf of je investering het waard is geweest?

Ik daag je uit! Met NXTMICE * Re-Invent zijn het precies deze vragen die we onder de loep nemen. Hoe we dat doen en welke rol jij hierin speelt, vertellen we je niet vooraf. Wat ik je wél alvast kan beloven, is dat je er meer ervaren uitkomt dan dat je erin ging.

Durf jij het aan, om zonder écht te weten wat je te wachten staat, op 30 juni een halve dag te investeren in een event?

We hebben maximaal 100 plekken beschikbaar, dus registreer je nu (als je dat nog niet gedaan hebt…). Uiterlijk 25 juni laten we je weten of je erbij bent, en of je bent ingedeeld voor het ochtendprogramma met lunch of het middagprogramma met borrel. Als jij een van de deelnemers van NXTMICE * Re-Invent bent, ontvang je verdere details circa een week vooraf.

Met gastvrije groet,

Erik-Jan Ginjaar
Algemeen Directeur Postillion Hotels

Locatie

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam
Paul van Vlissingenstraat 9-11
Amsterdam, 1096 BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)20 820 4410
Website:
https://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-amsterdam