Site Visit Congresregio Twente | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Site Visit Congresregio Twente

6 September 2019

Tuckersville Festival

Op vrijdag 6 september organiseert Congresregio Twente haar derde Site Visit. Congresorganisatoren en meetingplanners krijgen de kans om kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden van de veelzijdige regio Twente. Op een eigentijdse manier wordt de meest ondernemende hightechregio van Nederland ontdekt. Naast het bezoeken van diverse evenementenlocaties staat er dit jaar een exclusief kijkje achter de schermen bij festival Tuckerville op het programma.

Variërend van kleinschalig op het platteland tot groots in de stad, er is altijd een passende locatie te vinden in Twente. Meetings en incentives kunnen basic plaatsvinden maar het kan ook luxer. Ook bijzondere locaties zoals musea, theater en gebedshuizen zijn in te zetten bij speciale zakelijke events. ‘Of het nu gaat om een intieme heisessie of een groot congres voor 2000 personen met 17 subzalen, Twente heeft het. Deze diversiteit willen wij graag laten zien tijdens de Site Visit’, aldus Kirsten den Hertog, Accountmanager zakelijk toerisme van Congresregio Twente.

Het programma, dat overigens gratis is voor congresorganisatoren en meetingplanners, begint in de ochtend en eindigt eind van de middag. Aan deelnemers die van ver komen, of gewoon uitgerust willen beginnen aan het programma is gedacht: hen wordt kosteloos een overnachting aangeboden voorafgaand aan de Site Visit bij partners van Congresregio Twente.

Aanmelden

Organiseert u bijeenkomsten en bent u benieuwd naar de locaties, de sfeer, het prachtige Twentse landschap en wilt u een kijkje achter de schermen bij Tuckerville niet missen? Meld u dan nu aan voor de Regio Twente Site Visit 2019!

Gegevens

Datum:
6 September 2019
Evenement Categorie:
Website:
Visit Website »

Organisator

Congresregio Twente
Telefoon:
0547-745284
E-mail:
info@congresregiotwente.nl
Website:
www.congresregiotwente.nl