Space Rally voor eventplanners en secretaresses | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Space Rally voor eventplanners en secretaresses

16 May | 2:00 pm - 7:00 pm

Space Rally Noordwijk

Maak kennis met congresbadplaats Noordwijk tijdens de Space Rally voor eventplanners en secretaresses op donderdag 16 mei 2019. Noordwijk Marketing toont je grootse congres- en vergaderfaciliteiten in het ruimtelijk decor van strand, zee, duinen en bloemen met als episch centrum een badplaats van internationale allure.

Ervaar de Ruimte in Noordwijk

Ervaar de ruimte in Noordwijk, want de ruimte is Noordwijk. De aanwezigheid van de ruimtevaartorganisatie ESA ESTEC (met het Erasmus Centre) en het bezoekerscentrum Space Expo maken Noordwijk tot het episch centrum van de Europese ruimtevaartindustrie.

De Space Rally

De Space Rally voert in duurzame elektrische auto’s door de prachtige omgeving van Noordwijk en kent pitstops bij diverse congres- en vergaderlocaties. De vragen onderweg testen uw kennis over Noordwijk als zakelijke bestemming en leveren u veel informatie op. De Space Rally wordt afgesloten met een netwerkborrel. Een unieke kans om uw kennis te delen met vakgenoten en nieuwe en waardevolle contacten op te doen.

 

Programma

14.00 uur – Ontvangst
14.30 uur – Start Space Rally
18.00 uur – Afsluitende netwerkborrel
19.00 uur – Einde programma

Aanmelden

Deze Space Rally is exclusief voor corporate eventplanners en secretaresses. Meld u nu snel aan om een plekje te reserveren in een van de equipes van de Noordwijk Space Rally, want de plaatsen zijn beperkt. Na aanmelding ontvangt u meer details over het programma. We mogen alvast verklappen dat het programma zal worden verrijkt met een inspirerende spreker en dat we gaan zorgen voor een verrassende opening van de Rally.

Gegevens

Datum:
16 May
Tijd:
2:00 pm - 7:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
Visit Website »

Organisator

Noordwijk Marketing
Telefoon:
+31 (0)71 3623887
E-mail:
congressen@noordwijk.info
Website:
https://www.noordwijk.info/nl

Locatie

Noordwijk
Noordwijk, Nederland + Google Maps