Visit Brabant: Fieldtrip Events 'n Design | Conference Matters
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Visit Brabant: Fieldtrip Events ‘n Design

25 October 2018

Visit Brabant Design n Event

Op 25 oktober houdt VisitBrabant Convention Bureau een fieldtrip voor event- en meetingplanners, met als thema Events ‘n Design.

Dutch Design Week

Bereikbaarheid, samenwerken, veelzijdigheid zijn slechts een paar steekwoorden die Brabant typeren. Beter nog is het om het zelf te komen ervaren met onder meer de Dutch Design Week als decor.
Uiteraard nemen we u mee naar een paar mooie plekken voor zakelijke evenementen. Maar het Brabantse aanbod is te groot om in 1 dag te laten zien. Bovendien biedt deze dag meer dan alleen locatiebezoek. Neemt niet weg dat we dit samenzijn graag benutten om uw wensen ten aanzien van uw meetings in kaart te brengen om daar op een later tijdstip vervolg aan te geven.
Bent u een meetingplanner of management assistent die met regelmaat MICE bijeenkomsten organiseert meldt u dan aan voor deze unieke dag.

Aanmelden

Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben en we de kwaliteit van de groep willen bewaken stellen we u naar aanleiding van uw aanmelding een paar vragen alvorens we de inschrijving definitief kunnen maken. Het volledige programma volgt als de samenstelling van de groep compleet is. Uiteraard is deelname aan deze trip gratis en het zal u aan niets ontbreken. Wel rekenen we bij ‘no show’ een ‘cancellation fee’ van € 100,-. Hopende op uw begrip hiervoor.

Meer informatie / Aanmelden

Gegevens

Datum:
25 October 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
Visit Website »

Organisator

Visit Brabant
Telefoon:
+31 (0)13 3030390
E-mail:
conventionbureau@visitbrabant.com
Website:
https://conventionbureau.visitbrabant.com/nl

Locatie

Eindhoven
Eindhoven, Nederland + Google Maps