Congresbureau Regio Zwolle organiseert tweedaagse site visit

Op donderdag 22 en vrijdag 23 januari 2015 vindt weer een Regio Zwolle Wintertour plaats, georganiseerd door Congresbureau Regio Zwolle. Na twee site visits afgelopen jaar en de ‘Arjen & Joris op reis in Zwolle tour’ wordt in samenwerking met diverse partners weer gezorgd voor een uitgebreid programma inclusief overnachting en diner.  
 Congresorganisatoren en eventmanagers kunnen zich kosteloos aanmelden voor deze tour. Tijdens de tweedaagse site visit maakt de groep kennis met de stad en de vele zakelijke mogelijkheden in de regio Zwolle. De deelnemers overnachten in één van de mooiere hotels en brengen een bezoek aan onder andere de IJsselhallen, Mooirivier Congres & Hotel en het IJsseldelta Center. De tour is een ideale mogelijkheid om zakelijk Zwolle te ontdekken.
 
Bent u geïnteresseerd en wilt u graag kennismaken met de zakelijke mogelijkheden van de regio Zwolle? Geef u dan op voor de Regio Zwolle Wintertour door een e-mail te sturen naar info@congresregiozwolle.nl of kijk voor meer informatie op www.congresregiozwolle.nl.