Congress Company breidt directie uit

Congress Company heeft per 1 mei 2019 Shirley Breuren aangetrokken als Director of Operations. Het bedrijf breidt tevens uit met een nieuw kantoor in Utrecht.

Ervaring

Breuren was de afgelopen tweeëneenhalf jaar business development manager voor de congresmarkt bij Rotterdam Ahoy. Daarvoor was zij 20 jaar werkzaam bij congresorganisatiebureaus: 5 jaar in Buenos Aires en vanaf 2002 in Amsterdam als onder andere Senior Project Manager en Teamleader Client Services.
Bij Congress Company wordt Breuren verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken. Door haar jarenlange ervaring in de MICE-branche kent zij zowel de wensen vanuit de opdrachtgevers, de locatiezijde en als congresorganisator.

“Bruggen bouwen is wat ik doe”, zegt Breuren over haar nieuwe functie. “Iedereen die betrokken is bij de organisatie van een congres wil uiteindelijk hetzelfde: een succesvolle bijeenkomst met meerwaarde voor de vereniging, de deelnemers en de sponsoren. Alleen is het dan de vraag hoe dat succes eruit ziet, wanneer meerwaarde voor iedereen iets anders betekent. Bij het zoeken naar dat antwoord kan Congress Company als strategische partner een rol spelen. Hoe? Daarover ga ik graag met mensen in gesprek.”

Nieuwe kantoor

Sinds februari is er naast de huidige vestiging Den Bosch een nieuw kantoor geopend in de Domus Medica in Utrecht. Met zoveel medische verenigingen en organisaties op Businesspark Papendorp is de Domus Medica een logische keuze voor Congress Company. Als inhouse congresbureau in Domus Medica zijn de lijnen kort en is er het gemak om even bij elkaar binnen te lopen.