Congrex Holland na management buyout onderdeel CIMGlobal

Het management team van Congrex Holland, bestaande uit Managing Director Jarno de Boer en Director Business Relations Rob Eskes, is een partnership aangegaan met Prasant Saha, CEO van CIMGlobal. Op 18 februari werd een overeenkomst ondertekend over de overname van alle aandelen van het voormalig dochterbedrijf van Congrex Holding.

Hiermee wordt de toekomst van het bedrijf veilig gesteld, na het faillissement van Congrex Holding in oktober 2013.

Jarno de Boer: “Congrex Holland is jarenlang een succesvol onderdeel geweest binnen de Congrex Group dankzij het team en de klantrelaties. In de kantoren van Congrex Holland in Amsterdam, Noordwijk en Rome is het ‘business as usual’ gebleven ondanks de afgelopen hectische periode. We hebben een toegewijd en stabiel team en nu de overdracht is geregeld, is het team klaar voor de toekomst.”

“Ik ben zeer blij om het CIMGlobal netwerk uit te breiden naar Europa door deel te nemen aan de managent buyout van Congrex Holland”, stelt Prasant Saha. “De combinatie van onze 17 jaar ervaring met de associatiemarkt in Azië en het Midden Oosten, met de kennis en achtergrond in Europa, Qatar en Afrika van Congrex Holland, maakt ons een sterke speler in de wereldwijde associatiemarkt.”

Rob Eskes: “Het intensiever en meer geïntegreerd dan voorheen kunnen werken in het netwerk van CIMGlobal, levert veel kansen en toegevoegde waarde op voor onze klanten. We zien dat internationale associaties hun groei zoeken in Azië en het Midden Oosten en met onze nieuwe partners en onze lange ervaring kunnen we deze klanten beter bedienen.
 

Foto: Jarno de Boer, Prasant Saha en Rob Eskes

‘, ‘