Congrex UK trekt Dion Bassett aan

Dion Bassett is per 1 juli aangesteld als de nieuwe directeur Operations bij Congrex UK. Ze zal haar taken uitvoeren vanuit het kantoor in Londen. 

Bassett werkte sinds 2009 bij Kenes UK, eveneens als directeur van de afdeling Operations. Daarvoor was ze freelance werkzaam voor CongressWorld en Concorde Services.

De congresindustrie is Bassett  niet vreemd. In de afgelopen 25 jaar heeft ze veel relaties opgebouwd met de meeste UK venues en congresbureaus. Ze heeft een wereldwijd netwerk van contacten in de branche. Als congresorganisator en projectmanager heeft ze voor klanten uit de medische en wetenschappelijke markt overal ter wereld congressen en bijeenkomsten georganiseerd.

"Ik heb met Dion gewerkt als collega, concurrent en toeleverancier", aldus Rob Harrison, Hoofd Operations van de Congrex Group, "Ik heb altijd groot respect gehad voor wat ze doet en hoe ze het doet. Ze is een gerespecteerde collega in de Britse congresindustrie. Ik kijk er dan ook naar uit om met haar samen te werken. Ik denk dat haar ervaring, drive en persoonlijkheid het team op een positieve manier zal beïnvloeden."