Convention Bureau Event Park Amsterdam officieel gelanceerd

Convention Bureau Event Park Amsterdam is op 7 november 2018 officieel gelanceerd in restaurant Bij Qunis in Lijnden. Wethouder Adam Elzakalai, van Economische Zaken en Citymarketing, heeft de eerste symbolische plaquette overhandigd aan Floris Licht, een van de initiatiefnemers en voorzitter van het Convention Bureau. Het bureau is opgericht om gemeente Haarlemmermeer als unieke regio voor de planning en organisatie van (inter)nationale meetings, incentives, congressen, beurzen en andere evenementen te promoten. Bij de start telt het platform 27 aangesloten partners.

Logische stap

Voorzitter Floris Licht noemt het ontstaan van het platform een logische stap: “Haarlemmermeer is in vergelijking met het overvolle Amsterdam een stuk beter beschikbaar, bereikbaar én betaalbaar, gelijk aan de pay-off van Event Park Amsterdam. Door de handen ineen te slaan is er een krachtig platform ontstaan waarmee met vereende krachten een heldere boodschap aan de meetingmarkt kan worden afgegeven. Dat alles komt samen op het moderne platform, waar voor potentiële opdrachtgevers een zeer uitgebreid aanbod te vinden is aan grote, professionele partijen in de regio. ”

Het Convention Bureau streeft ernaar om de komende jaren verder uit te groeien tot een sterk, onafhankelijk orgaan met nationale en internationale bekendheid als professionele en betrouwbare congres- en meetingpartner.