Corinne Dijkhuizen nieuwe commissaris Hotel Theater Figi

Corine Dijkhuizen is aangetreden als commissaris van Figi Groep BV. Met haar jarenlange ervaring in topposities op facilitair en hospitality-gebied bij onder meer Rotterdam Ahoy, Duinrell, Facilicom en Albron is zij volgens het familiebedrijf een aanwinst als toezichthouder.

Officieel heeft Dijkhuizen al tijdens de aandeelhoudersvergadering in juni het stokje overgenomen van Caroline Lubbers. Ze maakt zij de RvC compleet, die verder bestaat uit Erwin van Lambaart en Jan de Mooij.

Dijkhuizen is een enthousiaste persoonlijkheid en een zeer betrokken manager en bestuurder voor zowel de gast, haar teams als het bedrijf, meldt Figi Groep. Gastvriendelijkheid is de drijfveer in de leisure-branche en dat is haar volgens het bedrijf op het lijf geschreven. “Haar menselijke werkwijze is een kracht waarmee zij in staat is om teams te formeren en maximaal te laten functioneren en samenwerken. Wij kijken er naar uit om deze expertise toe te passen als toezichthouder op zowel strategisch al operationeel gebied.”

Dijkhuizen: “Ik ben al meer dan 25 jaar gast in Figi en heb met eigen ogen kunnen zien en ervaren met hoeveel passie dit mooie team zich dagelijks inzet voor de gast. Het is topsport om continu op dat niveau te presteren. Dit mooie familiebedrijf met die rijke geschiedenis heeft alle ingrediënten in huis voor ook een prachtige toekomst. Dat ik mijn kennis en ervaring daarvoor mag inzetten is eervol.”

Victoria Ruijs, directeur van Hotel Theater Figi: “Wat is het fijn om samen te mogen werken met zo’n ervaren hospitality- en facility-manager! Ik weet zeker dat wij veel van elkaar kunnen leren en samen Figi nog mooier gaan maken.”