Daan Pouw nieuwe Marketing Events Manager Art’otel Amsterdam

Daan Pouw is aangesteld als nieuwe Marketing Events Manager van Art’otel Amsterdam. Pouw (34) heeft jarenlange ervaring binnen de hotelbranche in onder andere Nederland en Curaçao.
 Daan Pouw bekleedde hiervoor de functie van onder meer Supervisor bij het W Hotel in Amsterdam en als F&B Manager bij Dikker & Thijs Fenice Hotel. Hij heeft gestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en vervolgens aan de Junior Academie voor Art Direction. Daan heeft diverse trainingen afgerond aan het NIMA. Hij heeft een jaar op Curaçao gewoond waar hij werkzaam was voor groothandel ‘Kusters Trading’ en onder andere verantwoordelijk was voor de events programmering. 

In zijn nieuwe rol is hijverantwoordelijk voor de culturele programmering en evenementen in restaurant, galerie en eventruimte 5&33 van Art’otel Amsterdam. “Ik heb erg veel zin in deze uitdaging bij art’otel amsterdam”, vertelt Pouw. “Het gehele speelse concept van 5&33 en art’otel amsterdam heeft een buitengewone propositie en ik zie veel kansen om quirky concepten neer te zetten. Mijn doel is om een unieke beleving en gevoel van vrijheid te creëren voor onze gasten.”