Dance Xperience opent Event & Convention center Holiday Inn Leiden

Met de ingebruikname van het Event & Convention center van Holiday Inn Leiden beschikt de stad sinds het sluiten van de Groenoordhallen weer over een locatie voor grotere  beurzen, congressen en feesten. De multifunctionele ruimte heeft een oppervlakte van 2.500 m2.
De officieuze opening werd gevierd met een groot discofeest georganiseerd door PL Events. Ruim 1.200 bezoekers gingen uit hun dak op de verlichte dansvloer met bekende disco- en dance classics, onder ander ten gehore gebracht door The Bosten Tea Party. Ook Collin de Vries (live show kandidaat uit The Voice of Holland) gaf acte de présence. Vanaf het hoger gelegen VIP deck hadden de 200 genodigden een goed zicht op de dansvloer en konden ze het feest volgen onder het genot van hapjes en drankjes.

“Met de komst van dit Event & Convention center spelen we in op een grote behoefte in deze regio”, zegt general manager Ronald Reichert. “Hiermee zetten we een locatie neer die voldoet aan alle voorwaarden van veeleisende organisatoren. Zeker na het sluiten van de Groenoordhallen Leiden is de vraag naar een locatie voor beurzen, evenementen en examens altijd aanwezig geweest. Onze tennisbanen zijn verleden tijd, een modern en professioneel evenementen- en congrescentrum is geboren.”

“Deze locatie biedt daarnaast ook ruime eigen parkeergelegenheid, uitstekende catering en 200 hotelkamers. Op termijn komt daar nog een mooie serre bij, die de toegangspoort tot dit fantastische centrum wordt.”

Dance Xperience opent Event & Convention center Holiday Inn Leiden