De Boer bezorgt internationaal zorgcongres panoramisch uitzicht

De Boer Structures voorzag half oktober een internationaal zorgcongres in Ede van een tijdelijke gebouw met panorama zicht op de landelijke omgeving.
Connect for Impact was de naam van de conferentie waar deskundigen uit binnen- en buitenland op 14 en 15 oktober spraken over de laatste innovaties in de zorg. Facilitator was Kenniscentrum Zonneoord, verbonden aan de Noaber Foundation. Plaats van handeling was het lommerrijke Landgoed Zonneoord in de bossen bij Ede.
 

Panoramastructuur

“In de groene en landelijke omgeving zocht onze opdrachtgever een tijdelijke accommodatie die daar naadloos in opging. De oplossing hebben wij kunnen bieden in de vorm van onze Panorama”, zegt projectmanager Marlieke Admiraal van De Boer. “Met behulp van twee tussensegmenten hebben we een oppervlakte van ruim 500 vierkante meter kunnen creëren, voldoende om de ruim 200 deelnemers aan het congres te ontvangen.”

Door de Panorama van een speciale separatiewand te voorzien, kon een eenvoudige scheiding worden aangebracht tussen de plenaire congresruimte en de ontvangstruimte. In de plenaire congresruimte hadden de deelnemers vanaf hun stoel rondom uitzicht op het fraaie landgoed en de directe omgeving ervan.
 

 

 

 
Profiel De Boer
De Boer is marktleider in de verhuur van volledig ingerichte tijdelijke locaties voor grote evenementen en voor urgente zakelijke toepassingen. De Boer levert turnkey-oplossingen met optimale klantenservice en is VCA**, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer nu kantoren in Nederland, Duitsland, België, Groot Brittannië, Frankrijk, Spanje, Zweden en Qatar en vertegenwoordigingen in de Verenigde Staten en Rusland. Wereldwijd werken er ongeveer 300 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt dit met 150 tijdelijke krachten op. De Boer is in 2014 aanwezig bij de grote internationale topsportevenementen, beurzen en productlanceringen, waaronder de Vierdaagse van Nijmegen, het KLM Open in Zandvoort en de International Broadcasting Convention bij de RAI in Amsterdam. De Boer heeft met veel van deze organisaties meerjarige samenwerkingsverbanden. Meer informatie over De Boer is te vinden op onze website: www.deboer.com.