Kasteel Sterkenburg

De Heuvelrug, waar zakendoen en ontspannen natuurlijk samenkomen

Weg van de drukte van de stad en centraal gelegen in ons land vindt u de Utrechtse Heuvelrug. De prachtige omgeving en de unieke en inspirerende locaties maken de Heuvelrug tot een perfecte bestemming voor al uw congressen, conferenties, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

De locaties op de Heuvelrug dragen de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een warm hart toe. Bij alles wat ze doen is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. De locaties zijn centraal gelegen en prima te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto die veelal gratis kan worden geparkeerd. Binnen anderhalf uur kunt u op de Heuvelrug zijn vanuit elke plek in Nederland.

Bijzondere locaties op de Heuvelrug

Wat deze regio zo aantrekkelijk maakt voor zakelijke bijeenkomsten, is het zeer uitgebreide en bijzondere locatie-aanbod. Variërend van prachtige historische kastelen en buitenplaatsen tot moderne conferentiehotels en van Ouwehands Dierenpark tot het Nationaal Militair Museum.

De Heuvelrug staat bol van cultuur, natuur en historie. Dit biedt legio mogelijkheden voor ontspannings- en sociale programma’s. Daarnaast is er alle ruimte om evenementen op maat de organiseren en profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een hoog serviceniveau. Verras uw gasten en verbind ze op een informele manier aan elkaar door een bijzondere activiteit waar ze nog lang over zullen napraten.

Eten en overnachten

Wilt u uw gasten ook culinair laten genieten? Of wilt u hen voorafgaand aan, tijdens of na het evenement een overnachting aanbieden? Verwen uw gasten bij de mooiste en meest gastvrije restaurants en congreshotels in de regio. Van rustieke bed & breakfast tot luxe hotel, het is maar net welke beleving u uw gasten wilt meegeven.

5 redenen om zaken te doen op de Utrechtse Heuvelrug

  • Centraal en bosrijk gelegen
  • Unieke locaties
  • Omgeven door natuur, cultuur en historie
  • Outdoor activiteiten en sociale programma’s
  • Duurzaam & Maatschappelijk verantwoord

Ontdek de zakelijke locaties

Benieuwd naar de zakelijke locatie op de Heuvelrug? Bekijk de locatie op zakelijk.opdeheuvelrug.nl.