Congreszaal KNVB Campus

De KNVB Campus brengt jouw congres of vergadering in beweging

Op de KNVB Campus in Zeist til je jouw congres, vergadering en of zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau. Het is de plek waar alle Oranjeteams trainen om beter te worden. Een bijzondere locatie, de middenstip van Nederland, waar niet alleen teams gevormd worden die Oranje vandaag en morgen vertegenwoordigen op het veld, maar waar iedereen die een basis voor een topprestatie wil leggen, welkom is.

Want, presteren met je organisatie is ook topsport. In de bossen bij Zeist, centraal gelegen, bevinden zich faciliteiten van topsport niveau om congressen, vergaderingen, trainingen, workshops, cursussen, meetings en evenementen te organiseren. Een inspirerende locatie, waar topvoetballers, coaches en teams naartoe komen om zich te ontwikkelen en de basis te leggen voor de topprestaties van morgen.

Congressen & Vergaderingen

Grenzend aan het bondsbureau van de KNVB staat het Trainingscentrum , uitermate geschikt voor grotere en kleinere congressen. De ruime centrale hal met de grote tribunetrap maakt deel uit van het Oranjeplein. De perfecte plek voor een plenaire sessie of productpresentatie tot 350 personen.

Congres setting KNVB Campus

Vergaderen inclusief Overnachten

Ook voor meerdaagse evenementen kun je terecht bij de KNVB Campus. Het Teamhotel op de KNVB Campus is speciaal ontwikkeld voor de vertegenwoordigende teams van de KNVB, maar ook te reserveren in combinatie met je bijeenkomst. De 21 hotelkamers met een eigen woonkamer dragen bij aan het teamgevoel.

Tijdens vergaderarrangementen waarbij gebruik gemaakt wordt van het Teamhotel, geniet men in alle exclusiviteit van deze hotelfaciliteiten. De exclusiviteit zorgt voor de ultieme focus tijdens een meerdaagse bijeenkomst.

Evenementen

Het een-tweetje dat de KNVB Campus biedt als evenementenlocatie is uniek. State-of-the-art voetbalvoorzieningen, maar ook de faciliteiten voor grotere evenementen. Op de KNVB Campus organiseer je bedrijfs-, sport- en entertainmentevenementen van hoge kwaliteit.

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Roy van den Hazel.