De prijswinnende exposanten op event15

Een vakjury heeft op de eerste beursdag van event15 awards uitgereikt aan een aantal exposanten die extra opvielen. De prijs voor het beste standconcept gaat naar het nieuwe cateringlabel 360foodevents. De beste standbemanning is te vinden op de gezamenlijke stand van LaVie Catering, Neptunus, BloemBloem, TivoliVredenburg en Hulskamp Audiovisueel. PBN heeft met haar brainstormbaan het meest innovatieve product en de meest inspirerend persoon is Philip Paternotte van The Food Line-up.

Beste standconcept: 360foodevents

Juryrapport: We hebben het beoordeeld op originaliteit en opvallende presentatie. Het is een belevenis op zich, uitnodigende stand. De commerciële boodschap wordt door de standbemanning duidelijk overgebracht. De stand heeft een aantrekkingskracht op de bezoeker – zonder dat je het in de gaten had, stond je al in de stand. Prikkelde de zintuigen: kleuren, goed gebruik gemaakt van licht, zeer aantrekkelijke catering, professionele cateraars / het straalt vakmanschap uit!
 

Beste standbemanning: LaVie Catering, Neptunus, BloemBloem, TivoliVredenburg, Hulskamp Audiovisueel

Juryrapport: Uiterst vriendelijk, vakkundige bemanning. Mensen die de kunst van hospitality verstaan! Zowel de standhouders als de bediening / catering nemen voor iedere gast even de tijd.
 

Innovatief product: Brainstormbaan – PBN

Juryrapport: Inspelend op een relevante problematiek voor eventmanagers. We hebben dit niet elders op de beurs mogen zien. Een duidelijk product waarmee de WKR omzeilt kan worden. PBN denkt oplossend mee met eventplanners, middels dit product. Rick Slabbers: ”De WKR is een groter risico voor de markt dan de crisis. Daar moeten we iets mee!” En dat bewijst hij met de Brainstormbaan.

 
Inspirerend persoon: Philip Paternotte – The Food Line-up

Juryrapport: Philip was de enige die zich uitsprak over het samenbrengen van mensen tijdens een event: ontmoetingen creëren. Juist in onze markt is dat waar het uiteindelijk om draait. Basic. Die basic trekt het bedrijf waar hij voor spreekt – The Food Line-up – ook door in hun duurzame producten, zoals de Wheed Burger en in het hergebruik van materialen. Deze partij werkt tevens met ruim 200 cateraars, in heel het land. Philip staat voor ons voor verbinding, co-creatie en duurzaamheid.
 

De vakjury bestond uit

Bep Baelde – Mooi Design
Sigourney Blackman – Kennedy Van der Laan
Barbara van Baarsel – Buro Barcode / High Profile Events

 
Bekijk hier de video van dag 1 van event15