De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar haar eerste conferentie op anderhalve meter (1)

De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar haar eerste conferentie op anderhalve meter

Sinds 1 juni 2020 is de Stadsgehoorzaal weer geopend voor theaterpubliek, maar begin september zal ook de eerste conferentie op anderhalve meter een feit zijn. Eurohaptics 2020 is een grote internationale conferentie over haptiek en aanraakgevoelige computertoepassingen.

Deze driedaagse conferentie is de belangrijkste Europese bijeenkomst voor onderzoekers op dit gebied. Experts vanuit de academische wereld en uit de industrie krijgen de gelegenheid om ideeën uit te wisselen en te discussiëren over de laatste ontwikkelingen met collega’s van over de hele wereld.

In overleg met de organisatie is er goed nagedacht over hoe de coronaregels kunnen worden nageleefd zonder een belemmering te vormen voor de toegankelijkheid van de conferentie. Door inzet van alle partijen is de organisatie van Eurohaptics vol vertrouwen dat het event begin september veilig door kan gaan.

Het zal natuurlijk anders zijn dan anders. De conferentie kan minder bezoekers ontvangen en helaas kunnen sommige deelnemers er door de huidige reisverboden niet bij zijn. Door het inhoudelijk ijzersterke programma te streamen kunnen onderzoekers van over de hele wereld toch aansluiten.

De Stadsgehoorzaal en het organiserend comité doen er alles aan om de conferentie voor alle bezoekers zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Bij binnenkomst is er een gezondheidscheck, de mogelijkheid om handen te desinfecteren en er hangen spatschermen. Naast een warm ontvangst zorgt dit voor een veilige start van dit evenement voor alle (internationale) bezoekers. Daarnaast zijn natuurlijk de basismaatregelen genomen om de anderhalve meter afstand te garanderen; een vaste looprichting, vaste in- en uitgangen en een anderhalve meter placering.

Ook op gebied van catering is alles uitgedacht. Koffie en thee wordt uitgeserveerd en de lunch wordt aangeboden in lunch bags. De bezoeker kan met deze complete draagbare lunch zelf kiezen waar deze genuttigd wordt, lekker in de binnentuin, tijdens een wandeling of op een rustig plekje in het mooie monumentale pand.

De Stadsgehoorzaal en Eurohaptics 2020 zijn er klaar voor en kijken uit naar begin september.

De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar haar eerste conferentie op anderhalve meter

Uw volgende event bij ons organiseren? Langskomen voor een bezichtiging? Of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met de afdeling Sales & Events: 071 516 2433, per mail via sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of bezoek onze website leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl