Congrescentrum De Werelt in Lunteren

De Werelt: jouw meerdaags congres in het groen tot 600 personen!

Wil jij een meerdaags congres organiseren en net dat beetje extra bieden? Welkom bij De Werelt in Lunteren! De groenste A-locatie op de meest centrale locatie van Nederland met 15 zalen, een eigen restaurant, wellness center en natuurgebied de Veluwe als achtertuin. Je ontvangt hier moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen en het hotel beschikt over voldoende eigen en gratis parkeergelegenheid.  Ideaal voor associaties, verenigingen en andere organisaties. Deel kennis, inspireer en verbind!

Overnachten bij De Werelt: maak een frisse start

De Werelt biedt 125 luxe hotelkamers, zodat jij en jouw gasten kunnen blijven overnachten. Word ‘s ochtends dus heerlijk wakker in een premium bed, sla de ramen open voor de frisse bosgeur, pak een verkwikkende douche of trek een paar baantjes in het zwembad en geniet vervolgens van ons heerlijke ontbijtbuffet. Zo begint iedereen de volgende dag weer vol frisse energie voor het congres!

Congreszaal van De Werelt in Lunteren

Haal het maximale uit jouw congres en geniet van de Veluwe!

Jouw gasten inspireren en verrassen? Haal het maximale uit jouw congres en zorg ook voor de nodige ontspanning. Met de arrangementen van De Werelt komt dit ongetwijfeld goed. Het ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. Een plek om volledig tot rust te komen. En als je er toch bent, waarom zou je de schitterende, bosrijke omgeving van De Werelt niet volop benutten? Wissel je congres af met leuke buitenactiviteiten. Start jullie dag gezamenlijk in één van onze zalen en ga daarna iets actiefs doen in de buitenlucht. Bespreek bijvoorbeeld je ideeën bijvoorbeeld tijdens een mooie fiets- of wandeltocht, maak je hoofd leeg tijdens een bootcamp of neem je flipover mee het bos in voor een goede brainstorm. Met deze unieke combinatie van inspanning en ontspanning til je jouw congres naar een hoger niveau!

Wandeling over het landgoed van Congrescentrum De Werelt in Lunteren

Jouw meerdaagse congres midden in de bossen van de Veluwe?

Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met je mee over de vergaderopstelling, zaalinrichting en culinaire & technische invulling van jouw congres. Bekijk onze website voor meer informatie en stel online gemakkelijk jouw event, waarbij je direct inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten.