Den Haag opent eigen Event Design Lab

The Hague Convention Bureau is een partnership aangegaan met Event Design Collective en het recent geopende Postillion Hotel in Den Haag om training en ondersteuning in event-design aan te bieden. In dit nieuwe hotel opent een speciaal Event Design Lab.

De samenwerking werd bekendgemaakt tijdens een persconferentie op IMEX 2022 in Messe Frankfurt. Vanuit het congresbureau in de Hofstad wordt een klantpakket aangeboden met de Event Canvas-werkmethode, inclusief een interactieve training van anderhalf uur.

Bas Schot, directeur van The Hague Convention Bureau: “Partnerships zoals deze zijn typerend voor de toekomst van de relatie tussen destinations, locaties en organisatoren. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om onze klanten beter te helpen hun evenementen echt succesvol te maken. Samen met Event Design Collective en Postillion maken we die toekomst mogelijk in Den Haag.”

Eerste Event Design Lab in Europa

“Event-design is een unieke en krachtige aanpak waarmee je als team systematisch de successen en mislukkingen van een evenement kunt construeren”, zegt Roel Frissen van Event Design Collective. “Wanneer je ons Event Canvas correct toepast, kun je een evenement echt transformeren voor alle stakeholders, Events zijn krachtige tools, maar ze kunnen altijd beter. Daarom zijn we zo enthousiast over deze samenwerking.”

Postillion laat weten mee te doen aan dit project om klanten een unieke meetingbestemming te kunnen bieden in Den Haag. Het Event Design Lab in het congrescentrum is de tweede ter wereld en de eerste in Europa.