Dennis Hogenboom Manager Sport bij ATP Event Experts

Dennis Hogenboom is aangesteld als Manager Sport bij ATP Event Experts. Daarmee is hij verantwoordelijk voor het hospitality aanbod rondom de Olympische Spelen, voetbal, running en de New York Marathon. Hogenboom wordt tevens lid van het Management Team van ATP Event Experts. Naast de operationele verantwoordelijkheid zal hij ook een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere doorontwikkeling van Sport Events in de Nederlandse markt.
 Dennis Hogenboom werkte jarenlang bij Heineken waar hij in zijn laatste functie als Senior Sponsor Manager onder andere eindverantwoordelijk was voor drie edities van het Holland Heineken House (Beijing, Vancouver en Londen) alsmede voor 5 edities van de Amstel Gold Race en de Vrienden van Amstel LIVE. Het afgelopen jaar werkte Dennis als interim Sponsoring en Events Manager bij Ricoh waar hij de afdeling verder heeft geprofessionaliseerd. Met de aanstelling van Hogenboom verstevigt ATP Event Experts haar activiteiten in sport events.

Helen van Berkel, General Manager ATP Event Experts: “Wij zijn zeer verheugd om Dennis aan boord te hebben van ons Sports team. Dennis is geen onbekende van onze organisatie en met zijn kennis en ervaring halen we precies datgene in huis om onze koppositie in sport evenementen verder uit te bouwen”.