Dimitri Visch regiomanager ZEP010

Dimitri Visch, nieuwe regio manager ZEP010

Dimitri Visch is de nieuwe regiomanager van ZEP010. Als regiomanager is hij het aanspreekpunt voor de regio en verantwoordelijk voor het professionaliseren en laten groeien van deze Rotterdamse ondernemerscommunity van eventprofessionals.

Dimitri Visch is DJ, DJ-coach, eventmanager, entertainer, spreker, ondernemer en Rotterdammer. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche.

Sterke ondernemersclub

Dimitri wil ZEP010 laten groeien tot een grote, kwalitatieve, sterke ondernemersclub uit Rotterdam met leden die verschillende disciplines vertegenwoordigen. Rotterdam is een regio met volop kansen en grote evenementen, stelt hij. ZEP010 wil  vooraan staan bij netwerkoverleggen van (grote) lokale evenementen en hier een sparringpartner in zijn. Samen, en met de diversiteit van onze leden, zetten we Rotterdam op de kaart als evenementenstad, aldus Visch.

ZEPnl

ZEP010 is de zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals in de regio Rotterdam en onderdeel van ZEPnl. Iedere 3de dinsdag van de maand vindt er een ZEP010 bijeenkomst plaats bij steeds een andere evenementenlocatie in de regio Rotterdam. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen.