Dirk Prijs in dienst Taller Events | Conference Matters

Dirk Prijs in dienst Taller Events

Dirk Prijs is in dienst getreden bij Taller Events uit Den Haag. Taller Events ondersteunt vak- en brancheorganisaties in de eventmarketingsector en is werkzaam voor drie brancheverenigingen: Genootschap voor Eventmanagers, Freelance Event Professionals en Platform Museum Locaties.
Dirk Prijs volgde de studie Leisure Management aan NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda, richting Eventmanagement. Zijn afstudeeronderzoek richtte zich op de ”Touchpoints” (essentiële belevingsonderdelen) bij evenementen. Werkervaring deed hij op bij Jaarbeurs Catering Services en eventbureau Bruggen Verwiel Eventmarketing.

Voor Taller gaat Dirk zich richten op ondersteuning van de drie brancheverenigingen door het benutten van alle nieuwe media (Twitter, Hyves, Facebook, LinkedIn). Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de nieuw te lanceren website www.museumlocaties.nl die volgende maand actief wordt.

"Door de succesvolle oprichting van de Freelance Eventprofessionals, evenals door het groeiend aantal leden bij het Genootschap voor Eventmanagers en Platform Museum Locaties ontstond behoefte aan een nieuwe medewerker die inzet op vernieuwde dienstverlening en eigentijdse mediaondersteuning van onze activiteiten", aldus Leon Kruitwagen, directeur Taller Events.

www.tallerevents.nl