DMC Pacific World opent vestiging in Amsterdam

Pacific World breidt haar Europese activiteiten uit met nieuwe vestigingen in Amsterdam en Kopenhagen. De wereldwijd opererende Destination and Event Management Company heeft dit bekend gemaakt tijdens IMEX America.
Kim Donkers is Country Manager van Pacific World Netherlands. Hij wijst op de variatie aan onconventionele locaties in Amsterdam en de uitstekende infrastructuur die zorgt voor het efficiënt organiseren van elk formaat evenement. Daarnaast is het ook makkelijk om op een Eco Solex de landelijke omgeving te verkennen, lokale boeren te bezoeken en één van de vele kunst en muziek optredens in de omtrek van de stad te ervaren, aldus Donkers.

Country Manager van Pacific World Denmark is Bo Madsen. Hij wijst er op dat de Deense hoofdstad steeds wordt gewaardeerd als beste Europese stad om zaken te doen en dat er de gelukkigste mensen in de wereld wonen. Hij adviseert een lange fietstocht, een kanaalvaart in de avond of een speurtocht in het ochtendgloren als interactieve manier om andere deelnemers en Kopenhagen te leren kennen.

Volgens Pacific World zijn er sterke overeenkomsten tussen beide hoofdsteden, die elk een gevestigde staat van dienst hebben op het gebied van grote wereldwijde congressen en beurzen. Te weten: de duurzame en creatieve benadering van evenementen, het verbinden van internationale routes en de zeer goede bereikbaarheid.