Dorint weer terug Amsterdam

Een bekende naam staat weer boven de ingang van het luchthaven hotel in Amsterdam: Dorint. Het oude Novotel-logo is inmiddels verwijderd. Al sinds eind 2012 behoort het hotel weer bij de Duitse hotelketen Neue Dorint , maar werd tot nu toe als franchise hotel onder de naam Novotel naar buiten gebracht.
“Nu is het weer voor iedereen zichtbaar dat wij onderdeel van Dorint Hotels & Resorts zijn”, zegt  General Manager Stefan Bernstein. "Dorint Hotels & Resorts geniet in Nederland nog steeds een grote naamsbekendheid . Voor veel gasten is Dorint synoniem voor kwaliteit.”

Bovendien werd het hotel in 1991 als Dorint geopend en heeft de naam meer dan 15 jaar op het dak gestaan. “Voor vele gasten is dit hotel altijd een Dorint gebleven”, aldus Stefan Bernstein.

Neue Dorint heeft een uitgebreide renovatie van Dorint Airport-Hotel Amsterdam gepland. Voor ongeveer twee miljoen euro worden vanaf eind juni 121 kamers, waaronder zes suites, gerenoveerd. Ook de receptie en de lobby-bar krijgen een nieuw gezicht. Op de lijst van de verbouwing staat verder het restaurant en de tien conferentie zalen.