Duurzaam vernieuwde hotelkamers Kapellerput

Hotel Kapellerput in Heeze heeft de eerste maanden van dit jaar 31 hotelkamers op duurzame wijze gerenoveerd. Kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van isolatieglas, verlichting is led en verwarming en koeling van de kamers wordt voortaan gestuurd door milieuvriendelijke luchtwarmtepompen.

Brabantse designregio

De renovatie is uitgevoerd in samenwerking met ontwerpers uit de Brabantse designregio. Zo is de achterwand van het bed handgemaakt en ontworpen door de Eindhovense designer Lotty Lindeman van Ontwerpstudio Scheublin & Lindeman. De Bent table en lounge stoelen zijn van Tristan Fencken en de bedlampen van ontwerper Anton de Groof, beiden afkomstig uit Den Bosch. Ook is er gekozen voor een half open badkamer met een design wastafelmeubel in diverse kleuren.

Kapellerput beschikt over 97 hotelkamers en 20 vergaderzalen. Kenmerkend zijn de ligging midden in de natuur en de speciale concepten voor meetings zoals boomhut ‘KABAN’, innovatieve werkruimte ‘#DeVernieuwing’, de in retrostijl uitgevoerde studio ‘HET HUIS VAN’ en het in de bossen gesitueerde Zweedse concept Skogsfloating.