ECC Leiden is totaal vernieuwd Bekijk ons nieuwe vergaderconcept

ECC Leiden is totaal vernieuwd | Bekijk ons nieuwe vergaderconcept

Al onze vergaderzalen én publieke ruimtes zijn geheel re-styled! Zo is een industriële en rustige uitstraling gecreëerd met een loungehoek in iedere vergaderzaal om de ruimte flexibel te gebruiken.

De vergaderzalen zijn niet alleen mooi maar uiterst functioneel ingericht doordat we de ruimtes optimaal hebben benut. Zo zijn er nieuwe tafels voor het behouden van de juiste afstand, nieuwe stoelen om comfortabel de dag door te komen en een loungehoek per zaal om letterlijk even alles vanaf een andere kant te overzien.

Ook de lounge heeft een totale metamorfose ondergaan met heerlijke zitjes in een urban jungle omgeving. Gecombineerd met lekkere coffee to go & catering van de Dames Dietz goed voor een totaal nieuwe vergaderbeleving. En dat mag ook in deze tijd tot 30 personen per zaal. Kies uit onze arrangementen, je vergadert al vanaf € 32,50 p.p. in een moderne vergaderzaal. Met een lekkere start in de ochtend (Kick- Off Morning break) of boost in de middag (Recharge Afternoon Break), de lekkerste Nespresso koffie, water en thee in de zaal en uiteraard gratis wifi. Bij de 8-uurs arrangementen bieden wij ook nog een lekkere en gezonde lunch!

Nieuwsgierig om ons & onze vernieuwde locatie te ontmoeten?  Wij leiden u met trots rond! Bel 071 53 55 523 of via info@eccleiden.com.

ECC Leiden zaalverhuurECC Leiden interieurECC Leiden kleine meetingsECC Leiden lobby viewECC Leiden interieur zithoek JungleECC Leiden interieur sfeer