The Pool ECC Leiden

ECC Leiden opent The Pool

ECC Leiden heeft de The Pool toegevoegd als bijzondere ruimte. Hier zit je letterlijk op de bodem van een voormalig zwembad. Daarnaast heeft het Leidse Event & Convention Center een volledige metamorfose ondergaan.

“Nee, stilzitten zat er niet bij de afgelopen 10 maanden”, vertelt General Manager Carmen Alvarez Perez. “De 15 vergaderzalen zijn volledig gerestyled en naast het frisse, industriële karakter ook voorzien van comfortabele loungeplekken en een warm interieur. Bij binnenkomst valt je oog meteen op de ruime lounge met brede looppaden, gezellige zitjes, beplanting en een coffee corner.”

Voormalig hotelzwembad

Tevens is The Pool toegevoegd als verrassende hotspot.  Alvarez Perez: “Een aanwinst voor onze locatie. Het voormalige hotelzwembad hebben we als basis gebruikt voor een creatieve ruimte. Vergaderen, brainstormen, pool party of  huwelijksvoltrekking, het kan hier allemaal. Compleet met comfortabele stoelen, sfeerverlichting, strandstoelen, poefen en vloerkleden. Uiteraard met een knipoog naar de badmeester met reddingsboeien en de reddingshaak nog aan de muur. Daar waar je vroeger alleen in zwemkleding toegang had, wacht je nu een ruime en lichte ruimte waar je niet alleen wilt vergaderen.”

Ingericht met de modernste apparatuur, planten, een eigen coffee corner en zomerse verlichting kun je in The Pool heel goed je eigen (bedrijfs-)feestje geven. Maar ook presentaties en borrels op de bodem van het bassin. Ook over de foodconcepten is nagedacht en een samenwerking gezocht met de Dames Dietz uit Oegstgeest, die een smakelijke en gezonde beleving geven aan alle soorten catering.

“Ons paradepaardje trekt nu al volop belangstelling, het stimuleert nu al de creatieve invulling en mogelijkheden die The Pool biedt. Liever opblaaseendjes en flamingo’s erbij? Geen probleem, hoe gekker hoe leuker en daarin denken we graag mee met de klant.”