ECC Leiden opent Winter Wonderland

Bij de entree van het nieuwe Event & Convention Center Leiden brandden op dinsdag 25 november de vuurkorven en klonken er gezellige Oostenrijkse deuntjes, als kick-off voor het Winter Wonderland seizoen. Direct bij binnenkomst werden de gasten verrast door iglo’s, metershoge ijsberen, verlichte bomen, kroonluchters, ice bars en poollicht. Dit winterse landschap is het de komende maanden het decor voor winterse belevingen voor de zakelijke markt.
 In samenwerking met IJskoud Events organiseert het Event & Convention Center Leiden deze winter relatie-evenementen, kerst- en eindejaarsfeesten en après ski-meetings. Gasten wachten een warm onthaal in een Winters Wonderland, die geheel naar eigen idee kan worden ingericht met bijvoorbeeld een Tiroler dorp, een nachtclub en een karaoke hut. Entertainer Heino, drie zingende kerstengeltjes of de zingende waard zorgen voor passende klanten. Mogelijke teambuildingactiviteiten zijn wakvissen, SledgeTracking, bierpul rutschen, snowball darts en Tiroler Koemelken.
 
Dit nieuwe concept kan op iedere dag van de week geboekt worden in de winterperiode tot en met maart 2015 voor groepen van 25 tot 2.500 personen. Het Winter Wonderlandarrangement kan exclusief of met meerdere bedrijven worden afgehuurd. In combinatie met het ernaast gelegen hotel Holiday Inn Leiden kan er een totaal concept worden aangeboden met overnachtingen en hotelfaciliteiten.