Kerstival aan Zee promo

Een kerstborrel met je collega’s, kan dit in 2020?

Ja dat kan, dtevents organiseert samen met Hotel Zuiderduin het online Kerstival aan Zee, een online kerstfeest dat op locatie wordt gegeven. Het hotel biedt een schilderrijke achtergrond voor diverse online kerstactiviteiten die je thuis met onze kerstborrelbox uitvoert.
Het jaar samen met je collega’s afsluiten, door bijvoorbeeld te borrelen, een pubquiz te spelen of een te gek feest op een unieke locatie te hebben. Dit is in 2020 niet zomaar mogelijk. In het kader van veiligheid voor jezelf en anderen kunnen we dit jaar niet fysiek met elkaar afspreken om het jaar te evalueren en plezier te maken.
Maar wat kan er dan nog wel?

Kerstival aan Zee

dtevents introduceert Kerstival aan Zee! Het online kerstfestival, waar je samen met collega’s op een unieke manier leuke activiteiten onderneemt, terwijl je thuis geniet van de dtevents kerstbox met daarin een hapje en drankje dat is opgestuurd, met de complimenten van je werkgever. Om een en ander extra feestelijk te maken, wordt het volledige programma vanuit Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee gepresenteerd. Op deze manier ben je er toch een beetje uit, vanuit de veiligheid van je eigen computer.

Maatwerk event

De opties voor het festival zijn volledig aan te passen aan de wensen van je bedrijf. Van uitgebreid met het hele bedrijf op hetzelfde moment tot een enkele sessie met de afdeling. En alles daartussen. dtevents organiseert normaliter off- en online evenementen waardoor we nu de combinatie van beide uitstekend kunnen uitvoeren.

Dankzij de goede samenwerking met Hotel Zuiderduin hebben we de beschikking over verschillende studio’s zodat wij ook online veel verschillende activiteiten kunnen aanbieden, begeleid door onze professionele presentatoren. Daarnaast bieden wij deze activiteiten in combinatie met de dtevents kerstborrelbox aan. Hierbij krijgt iedere werknemer een leuke box thuisgestuurd om ook vanuit huis fysiek deel te kunnen nemen aan de verschillende activiteiten. Off- en online worden optimaal bij elkaar gebracht.

Kortom, wil je een leuke en gezellige afsluiting van het jaar? Neem dan vandaag nog contact op met dtevents en neem deel aan het Kerstival aan zee!

Informatie

info@dtevents.nl

T: 085-747 04 76

www.dtevents.nl/kerstival-aan-zee