Eerste kennismaking met nieuw 24/7 wereldse ontmoetingscomplex

Ven, een 24/7 zakelijk en amusement complex dat eind 2016 haar deuren zal openen, heeft op 2 september een kennismakingsevenement gehouden in de toekomstige ballroom, op de nu nog bouwlocatie.
 Ven is de nieuwe naam van het voormalige KPN gebouw in Amsterdam West. Dit lege kantoorgebouw wordt op dit moment omgetoverd tot een wereldse ontmoetingsplek vol leven, energie en kleur. Een complex dat op een van de meest toegankelijke locaties in de stad 45.000 m2 biedt aan werk- en amusement oppervlak afgestemd op bezoekers die op zoek zijn naar ultieme beleving.

Het evenement was de aftrap van de verandering, waar de belangrijkste influencers en toonaangevende personen uit de industrie in Amsterdam uitgenodigd waren om vanaf het eerste uur deel uit te maken van de verandering. Het doel was om het concept en gedachtengoed achter Ven te delen en de aanwezigen te motiveren dit na het evenement te delen.
 

Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Het congreshotel dat onderdeel is van Ven krijgt de naam Park Inn by Radisson Amsterdam City West en biedt op 28.000 m2 ongeveer 480 gastenkamers. Alle kamers zullen voorzien worden van gewelfde ontwerpen en levendige interieurs, bedacht door de wereldberoemde designer Karim Rashid. Middels een interactieve 360° virtuele applicatie, hebben gasten reeds een kijkje kunnen nemen in een van de hotelkamers, vormgegeven door Karim Rashid.

Ven’s kleurrijke en unieke ontwerpen reiken verder dan het interieur. Grote investeringen worden gedaan, om ook de buitenkant te transformeren en een artistiek canvas te creëren met innovatieve creatieve verlichting.
Als Ven voltooid is zal het onderdak bieden aan een groot casino (vergevorderde onderhandelingen vinden op het moment plaats met een toonaangevende partij in de Benelux), een health en fitness centrum, vergaderfaciliteiten en creatieve werkplekken. Dit alles zal een plek krijgen rondom het hart van het complex, oftewel de sociale ‘piazza’.

Ven biedt op de bovenste verdieping een bar en restaurant met uniek panoramische zicht op de stad, haven en ver daarbuiten. Hier vindt men een uitgebreid aanbod voor brunch, lunch, borrel en diner.

Tijdens het evenement is tevens aangekondigd dat Ven huisvesting zal bieden aan Baparthotels, waar gasten terecht kunnen voor zowel kort als lang verblijf in 60 ruime service appartementen van 40 á 55 m2.